top of page

Accommodaties

Uw comfort is onze hoogste prioriteit. Bekijk hieronder al onze accommodatietypes!

Safari Lodge

Ervaar de betovering van de natuur in een van onze safarilodges. Met hun ruime comfort zijn ze ideaal voor een onvergetelijke gezinsvakantie.

merlanes.png
54272a_d9e2f18d35064d0e91a53eff9781759a~mv2_d_2016_1512_s_2(1).jpg

Chalet

Ontdek serene schoonheid in onze gezellige chalets. Genesteld in schilderachtige omgevingen, bieden ze een vredige haven voor ontspanning en avontuur.

Le Pigeonnier

Geniet van de unieke charme van onze Pigeonnier. Deze historische torenstructuur is een intieme en schilderachtige plek, ideaal voor stellen en gezinnen.

merlanes-pigeonnier.webp
Belle Vue (8pers) Front.webp

Belle Vue

Geniet van de adembenemende schoonheid van Belle Vue. Met zijn prachtige uitzichten en gezellige comfort is het een rustige plek voor een ontspannen verblijf.

Bardani Dream Lodge

Ervaar de natuur in onze Bardani Dream Lodge. Deze prachtige tent biedt comfort en de opwinding van kamperen, perfect voor natuurliefhebbers.

merlanes-bardani
Villa Le Marronnier

Villa

Geniet van de ultieme luxe met onze villa's op Residence au Pouget. Ruim en elegant ingericht, elke villa is perfect voor ontspanning en privacy.

Residence au Pouget

Creëer uw droomhuis op Domaine de Merlanes. Grijp de kans om een persoonlijke villa te ontwerpen in onze idyllische omgeving.

Villa Biloba
bottom of page