top of page
uitzicht safari.jpg

Onze Services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten en activiteiten, zowel binnen als buiten het landgoed, voor iedereen om van te genieten.

Water Fun.jpg

Waterpret & Zwemdiploma

Domaine de Merlanes heeft drie zwembaden met ruim 250m² waterplezier, inclusief zwemlessen voor kinderen die leiden tot een diploma.

Food and Drinks_edited.jpg

Eten & Drinken

Geniet van lunch of diner in de sfeervolle Auberge of op het mooie terras onder de druivenranken.

Kids.jpg

Kinderactiviteiten

Tijdens het hoogseizoen, met uitzondering van zaterdagen, bieden wij een gevarieerd aanbod van sport- en knutselactiviteiten voor kinderen, wat zorgt voor leuke en boeiende ervaringen voor onze jonge gasten elke dag.

Sports.jpg

Sports

Merlanes en de directe omgeving bieden diverse sportactiviteiten, zoals beachvolleybal, jeu de boule, voetbal en tafeltennis op het terrein, evenals mountainbiken, joggen, fietsen en golfen in de buurt.

Horse Riding.jpg

Paardrijden

Ons landgoed heeft een volledig uitgeruste en FFE-geregistreerde manege, met lessen voor alle niveaus, twee grote rijarena's, stallen, en mogelijkheden voor buitenritten te paard.

See and Do.jpg

See & Do

Ontdek bekende wijnhuizen zoals de Cahors' zwarte wijnen en Gaillac's voortreffelijke variëteiten. Bezoek middeleeuwse steden, historische kastelen, musea en geniet van lokale markten, riviertrips, zomerfestivals en regionale concerten in deze cultureel rijke regio.

Boek Vandaag Nog Uw Vakantie

bottom of page