top of page

Paardrijden

Manege 'Les Ecuries de Merlanes'

Pony- en paardenliefhebbers zijn op Domaine de Merlanes aan het juiste adres.

Paardrijden onder professionele, gediplomeerde leiding. De manege is aangesloten bij de Federation Francaise d'Equitation (FFE).

Er is een wekelijks variërend lesrooster voor alle niveaus, zelfs voor absolute beginners. Er wordt lesgegeven in de overdekte paardrijbak van 20m x 40m of de riante buitenbak met Lastik-bodem. Verschillende keren per week zijn er buitenritten voor de meer gevorderde ruiters.

Er is een weide met 6 minipony's om mee te knuffelen en te borstelen. Een keer per week zijn er gratis ponyritjes, en ook deze korte ritjes zijn onder toezicht. Een keer per week in de zomer is het gratis pony's wassen.

Minimaal twee keer per week organiseren we de 'Tour de Merlanes': een wandeltocht te paard/pony van 30 minuten over het landgoed.

Er zijn geen speciale paardrijvaardigheden vereist. Als ouder kunt u zelf meelopen en de pony vasthouden tijdens de tocht.

Twee keer per jaar worden er paardrijkampen georganiseerd, inclusief vliegreis, begeleiding, accommodatie, maaltijden, lessen in 'horsemanship', veel rijlessen en ritten, en natuurlijk een hoop plezier!

Voor meer informatie: Jamie Theuns

Email: lesecuriesdemerlanes82220@gmail.com

Boek Vandaag Nog Uw Vakantie

bottom of page